Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Josek
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2021 11:09 Temat postu: Ładna bielizna nocna dla kobiety? |
|
|
Gdzie szukać ładnej i dobrze wykonanej bielizny nocnej dla kobiet, bo chciałabym sobie sprawić coś wyjątkowego ale jeszcze nie udało mi się na nic ciekawego trafić. Myślę, że z Waszymi podpowiedziami uda mi się podjąć racjonalną decyzję i co najważniejsze zakupy będa w pełni udane! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2021 11:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jańka44
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2021 12:35 Temat postu: |
|
|
Sklep Lovita to przede wszystkim szeroki wybór propozycji co do bielizny nocnej w wydaniu koronkowym. Mi najbardziej do gustu przypadły body koronkowe https://lovita.pl/collections/body-koronkowe w panterkę ze ściągaczami. Pięknie to wygląda, cena niczego sobie. Mam nadzieję, że znajdziecie również wyjątkową opcję dla siebie. Pozdrawiam i udanych wyborów życzę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wośka
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2021 12:12 Temat postu: |
|
|
Sprawdź sklep Valetta w którym znajdziesz sporo świetnych propozycji w zakresie strojów kąpielowych jedno i dwuczęściowych. Dokładnie propozycje przedstawione są tutaj https://valetta.pl/collections/kostiumy-kapielowe i ja postawiłam na wersję dwuczęściową w wydaniu kwiatowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Josek
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2021 09:07 Temat postu: |
|
|
O proszę dobrze wiedzieć! Na pewno sprawdzę i mam nadzieję że temat nam się trochę tutaj rozwinie i nie tylko ja skorzystam z tych wskazówek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Riśka
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2021 10:35 Temat postu: |
|
|
Myślę, że możesz właśnie sprawdzić sobie sklep Lovita.pl w którym jest naprawdę sporo świetnych propozycji jeśli chodzi o piękną i dobrze wykonana bieliznę nocną. Do tego ceny są rozsądne, a obsługa sprawnie odpowiada. Pozdrawiam i oczywiście dajcie znać czy poszukiwania się udały! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kameśka
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2021 11:03 Temat postu: |
|
|
Tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez sklep online Lovita.pl Profesjonalne wsparcie obsługi, najwyższa jakość i konkurencyjne ceny (tym bardziej, że przy pierwszych zakupach można jeszcze zyskać jakieś ciekawe rabaty). Pozdrawiam serdecznie i dajcie znać jak tam zakupy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
izzi32
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2021 17:06 Temat postu: |
|
|
Bielizna to nie wszystko. Jeśli chcecie wieczorem ładnie się prezentować, to na pewno trzeba wybrać piękny szlafrok. Może przypadnie Wam do gustu taki jedwabny szlafrok https://www.gorteks.com.pl/product-pol-1096-Lilian-SZL-szlafrok.html . Ma dwie kieszenie i można go wiązać zarówno z zewnątrz, jak i od wewnątrz. Ma stylowy pasek, który może dodatkowo podkreślić talię. Cena jest w porządku, więc chyba warto sprawdzić ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majeczka
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2021 11:52 Temat postu: |
|
|
Na pewno ładną i wysokiej jakości bieliznę na https://valetta.pl/ znajdziecie ja osobiście lubię u nich zamawiać i polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
webson SUPER EMO
|
|
Powrót do góry |
|
 |
webson SUPER EMO
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Baśka98
|
|
Powrót do góry |
|
 |
webson SUPER EMO
|
|
Powrót do góry |
|
 |
webson SUPER EMO
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wośka
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2022 11:49 Temat postu: |
|
|
Akurat tutaj śmiało mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez Lovita. Wsparcie obsługi, najwyższa jakość i konkurencyjne ceny (tym bardziej, że przy pierwszych zakupach można jeszcze zyskać fajny rabat). Jak dla mnie mega opcja i na pewno jeszcze nie raz sama skorzystam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baśka98
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|