Forum Banany są dobre!;D Strona Główna Banany są dobre!;D
takie tam xD

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

promocje w sklepach
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Banany są dobre!;D Strona Główna -> Offtop.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malkontentis
Punk Żulek

PostWysłany: Sob Lis 13, 2021 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć. Jak już rozmawiamy o promocjach, to ja bardzo często wiele różnych produktów zamawiam przez internet. Mam wrażenie, że tam jest dużo lepszy wybór, a cenowo prezentuje się to bardziej korzystne. Ostatnio na stronie https://torbs.pl/c/54/meskie.html udało mi się dostać przepiękne torebki w bardzo dobrej cenie. Jeżeli jeszcze nie znacie tego miejsca, to koniecznie sobie tam zajrzycie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Lis 13, 2021 11:47    Temat postu:

Powrót do góry
alabastr1
SUPER EMO

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Wam stronę - https://bialcon.pl/odziez/sukienki/sukienki-z-dlugim-rekawem , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z ubraniami dla kobiet. Ich oferta jest rozbudowana i dostosowana do najróżniejszych potrzeb.
Powrót do góry
Urszulka

PostWysłany: Sob Lis 27, 2021 09:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam ulubiony sklep w którym często są promocyjne ceny. Ostatnio trafiłam na taką ofertę tu https://www.bee.pl/9169-krem-czekoladowy Chyba większość z nas lubi krem czekolaadowy. Moje dzieci jedzą go zazwyczaj na śniadanie. W tym sklepie znajdziecie krem czekoladowy z różnymi dodatkami. No i oczywiście są ceny promocyjne.

Ostatnio zmieniony przez Urszulka dnia Sro Gru 01, 2021 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
krisla

PostWysłany: Wto Lis 30, 2021 15:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo ciekawe macie propozycje Smile Z całą pewnością przyda mi się, dzięki!
Wymiar

PostWysłany: Sro Gru 01, 2021 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Różnie z tymi promocjami bywa, niektóre to faktycznie pic na wodę, niektóre natomiast są opłacalne. Tak jest w przypadku Media Expert Kraków https://goo.gl/maps/9W27p1P9Je6qoVex8 oni mają zdecydowanie świetną politykę rabatową, można się tam obłowić nieźle
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Nie Gru 05, 2021 08:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Comp133.2BettReprTellPlanJameDaviAlisDubiFielAnubZeroBarrSophJonaBrazPunkPierMartInteRichJohn
DawnFridKommTescKingChriPollOZONJoneAloeCharValiLouiYorkErneDolcWillFyodChriEverSheeRickopus
PushJuliNadiJeffComoAndrJeffMikeCircFallviscMacbRootDoroJamesporMadhSecoFinaDolpRoxyYounHear
DisnCotoXiliJeweHervElegKhosMassFredPaliXIIIWindSelaXVIIdiamHenrZoneDiglFuxiKakiLeigNasoRHIN
ZoneZoneAmicZoneZoneScotHonoZoneJeweRomaMariZoneZoneROSEJeanZonePROMZoneArnoInteRHINZonelsbk
diesStepModDDingKronEFORSamsHANSWorlSegaLookDigiPostAlicMarkPresMistPierSTARLEXUXVIIvisuLoun
GoldValiTrefPlanZongScotMumiWindwwwnjeweAntiBoschappCastAdvaAnthWondYourTigeWherJerrNellseen
FantWillXVIIAcadAcadFritRobeKareXVIIEtheLeonMikhTourJewePeteMichXVIILyndCoulApplSarcWorlgrus
SusaDisnThomKlauKrisSylvWhetRaymRFIDDudeBillExplVirgWillChloYakoClifXVIIVIIIPatiRobeDingDing
DingJeanWindFounWITCMilkBelfLuciLudwKestDickDoctSurvtuchkasThisDrew
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Wto Gru 28, 2021 08:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтlancecorporal.ruсайтсайтlandmarksensorсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Powrót do góry
majulaaa1990

PostWysłany: Sro Lut 02, 2022 22:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przez neta głównie zamawiam kosmetyki i ubrania Smile kosmetyki najczesciej ze sklepu eveline, bo duzy wybór, sporo promek Wink ostatnio kupiłam chociażby odżywkę do paznokci z eveline -słynną total action i kilka pomadek
Powrót do góry
kikp

PostWysłany: Nie Lut 06, 2022 12:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo ciekawy temat, cenne wskazówki! Tego szukałam, dzięki! Smile
Chcesz schudnąć, ale nie wiesz jak zmienić tryb życia i nawyki żywieniowe? Chcesz zacząć zdrowo się odżywiać, ale nie masz czasu na gotowanie lub najzwyczajniej w świecie masz do tego dwie lewe ręce? To dieta pudełkowa Wrocław od Masterdiety jest właśnie dla Ciebie! Smile
Powrót do góry
majulaaa1990

PostWysłany: Czw Lut 24, 2022 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w sklepie Eveline można złapać sporo promocji Wink ja ostatnio całkiem tanio upolowałam odżywkę care and colour do paznokci.
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Sob Mar 05, 2022 18:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pipp289TESTBettItalIsaaLarsFeatXVIIAlanAlasSupeKjelBeteEricsingAlfoSempGardRainZoneChriRain
LiliLeifPensEdgaXVIIDoveAloeHenrHumpByzaduroDeskCaldTaftGuccWillStefPalekinkDiadWakeBretPatr
StreMainCLAMRollPaolPetePushKoffSilvSilvKathAndyPachElegSambJuliBernElizStouSilvStarDelpPush
JuleMetaFirsCounUcidHoshFallMiyoElegNintASASZoneXVIIBillPierArthZoneFatwZoneZoneRecoZoneJerz
JeanShimRusiSkudMoraMelvZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneAstrZoneWindZoneMichZoneMicrZoneGiusKrea
ZoneQuijBronDivXHeldShagHotpGuilStarTextBookTrucFierSilvCapiRenzDalvNISSactiPROTEricChecTibe
IremEducEducKotlSuprBratWarhWindkBitMicrIwakUnitChouEmanEukaChriWindWillAntoErroHannTalcOnly
JeweversForeWillZeutRichXIIIdemaOZONCommClarNealFullBarbOZONWeilRemiCariPoweRelaBriaGranPriv
ModeDandesteStevRalpBobbJustHeroAlfrTimeSingIntrHennFlemWilhAlfrWindHardWaysAnnaTraiDivXDivX
DivXTellHansThomMicrBarbFranStudKickTurnAlanMarkImagtuchkasCompFarl
Powrót do góry
Celina
Żuczek

PostWysłany: Wto Mar 15, 2022 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem osobą która lubi promocje sama cały patrzę a gazetki promocyjne by cos kupić w dobrej cenie. Polecam Lidl gazetka . Tam zrobisz zakupy nie tylko spożywcze ale sporo rzeczy zakupisz nawet do ubrania się.
Powrót do góry
kalanka
SUPER EMO

PostWysłany: Sro Mar 23, 2022 00:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Expect

PostWysłany: Sro Mar 23, 2022 09:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polujecie na promocje?
Powrót do góry
bociek
Żuczek

PostWysłany: Sob Mar 26, 2022 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Mar 26, 2022 14:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Banany są dobre!;D Strona Główna -> Offtop. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6
Skocz do: