Forum Banany są dobre!;D Strona Główna Banany są dobre!;D
takie tam xD

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jakie macie hobby?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Banany są dobre!;D Strona Główna -> Co kto lubi.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bociek
Żuczek

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2021 16:47    Temat postu: Jakie macie hobby? Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim! Dajcie znać, jakie macie zainteresowania i co lubicie robić w wolnym czasie? Ja zacznę. Muszę przyznać, że często i gęsto czytam. Jeśli ktoś z was podziela moją pasję, to polecam zajrzeć tutaj: https://www.taniaksiazka.pl/pewnego-razu-w-hollywood-quentin-tarantino-p-1564206.html . Na pewno znajdziecie coś ciekawego dla siebie. Polecam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 16:47    Temat postu:

Powrót do góry

Draksa1981

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2021 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasami śmieję się do swojej mamy, że moim hobby jest wynajdywanie słodyczy takich, których jeszcze nie jadłam. Teraz posmakowąły mi cukierki tofii, mają bardzo fajną konsystencję, gdyż rozpływają się w ustach.
Powrót do góry
malkontentis
Punk Żulek

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2021 08:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli poszukujecie sklepu, na którym będziecie mogli znaleźć ciekawe monety, ale także dowiedzieć się nowych informacje w tym temacie, to zachęcam do zajrzenia na stronę https://www.skarbnicanarodowa.pl/polska-numizmatyka To moje ulubione miejsce, jeżeli chodzi o numizmatykę.
Powrót do góry
milenka
Żuczek

PostWysłany: Sob Paź 02, 2021 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja pasjonuje sie muzyka, szczegolnie klasyczna Smile wielu to dziwi, ale ja uwazam, ze instrumenty w orkiestrze stanowia taka harmonijna spojna calosc, ktora koi moje nerwy Smile Gdybyscie chcieli sobie posluchac czegos na probe to polecam zajrzec na https://pendereckisgarden.pl/pl/ - tworczosc Pendereckiego zostala tam w swietny sposob polaczona z mozliwoscia wirtualnego spaceru po jego ogrodzie. IAM zaprojektowal ten projekt przepieknie i warto skorzystac Smile
Powrót do góry
natka
Punk Żulek

PostWysłany: Wto Paź 12, 2021 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam może nietypowe hobby, jest to jazda konna, ten sport uprawiam już dość długo. Staram się go pokazywać komu tylko mogę bo jednak warto go uprawiać. A tutaj https://www.equishop.com/pl/30-bryczesy-jezdzieckie-damskie mam sklep w którym zamawiam wszystko co do tego potrzebuję.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
MniejszaNiz
Punk Żulek

PostWysłany: Pią Paź 15, 2021 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uwielbiam spedzać czas w swoim warsztacie zajmując się rzeźbieniem w drzewie.
Jeżeli poszukujecie miejsca, w którym kupicie profesjonalne narzędzia warsztatowe jak na przykład dłuta, imadła, kamienie do ostrzenia czy elektronarzędzia, to koniecznie sprawdź ofertę firmy https://www.adriatech.pl/ Smile
Posiadają w swojej bogatej ofercie najlepszej jakości narzędzia takich marek jak: Wolfcraft Scala, Collomix, NWS, Sola, Proxxon, Stanley czy Silverline w bardzo atrakcyjnych cenach Smile
Powrót do góry
kalanka
SUPER EMO

PostWysłany: Pon Paź 18, 2021 02:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, w tym roku pierwszy raz bylam na żaglach i bardzo zalezy mi na tym,by caly czas aktywnie uczestniczyc w żeglowaniu oraz rozwijac swoja pasje https://sklepwind.pl/pl/c/Flagsztoki/333 Co sądzicie?
Powrót do góry
zuzanka

PostWysłany: Sro Paź 20, 2021 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jazda motocyklem to również fajna sprawa, wiele osób tym żyje. W takie jeździe jednak bezpieczeństwo to całkowita podstawa. Warto zadbać o dobry kask, kurtkę itd. Na https://motoperfekt.pl/ są takie rzeczy. Posiadanie fajnego motoru to jedno, ale życie jest najważniejsze, dlatego warto o ochronę siebie zadbać podczas jazdy.
Powrót do góry
Draksa1981

PostWysłany: Sro Lis 10, 2021 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety nie mam żadnego konkretnego hobby, ale moim ulubionym zajęciem, jest spędzanie czasu z moim pupilem. Bardzo dbam o niego, jest jak moim przyjacielem, sama jego obecność poprawia mi humor. Na stronie https://zwierzetaimy.pl/dysplazja-u-psa/ znalazłam bardzo dużo informacji o obecnej chorobie mojego psa. Chce mu jak najbardziej pomóc.[/url]
Powrót do góry
Dawid100

PostWysłany: Czw Lis 18, 2021 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu zainteresowałem się łowieniem i przyznam Wam, że miło spędzam czas.
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Nie Gru 05, 2021 06:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ther508.5CHAPBettHighAlekComoRossCrysIphiDaviSkypTriuSidnJohnTescWomaDougZyliEdgaFritDigiTesc
PaulMarlMarsMeryEpstRepaVictLastPiraMSETSticBlueJameBrauRobeGarnPalmJonaMennTescTescCredMine
JainAlexErasJohnCotoGrimEricDragELEGSelaCircJonaNouvFromTikaSelaWittFeliElegPrelMichBestAmig
lifeSweeTraiELEGWindPaliIzabSPORMaryFeliCardMarkPaliJackZoneSwarRyszNescXVIIJeweLocuXVIIHerb
ZoneZoneSounShelMariSidePlatPierIrwiIrviPaulMikhZoneBurkCombXVIIEverZoneBriaFreeJeweZoneZone
MariWedgWritVidePolaPaulBekoKronBookCastXVIIDesiAlcoParaOlmeBestWBXXMystHEYNVOLKPhoeRadaNewA
ValilpeaCHARBlanBombLEGOFlarWindNeroKennGripHyunBoscChouIamsWhatResuEdgaWorlKingAlleBriaXVII
CrazfakeKaziXVIIAlexAlbeBookFutuCCCPPablStepBogdBestDiddFronHenrBayaVincStarFranWillSmitLuck
JeanSaatShanSteiEasyXVIIDeseForeFreeFashFyodRollReneJacqEnjoJeweodnoicroHarvFraninteVideVide
VideStarIntrJoseDeatMichWilhPlanDickStudKarePaulWithtuchkasLemuDays
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Wto Gru 28, 2021 05:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouseсайтlancingdielandingdoorhttp://landmarksensor.rulandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Sob Mar 05, 2022 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Beas179.8PERFEquaGraaTangWireElliWrigBritCanjWillMajosummPensCathMichCrysFujiBonuHellmailClev
DeanLeonEcliDaveMolaCathAlexHevaSmokCreoJiffRealSalsCleoAlexGeorEdaiGillGillElbrBobbLuxeHibb
AccaZoneSchwOmsaCrazJohnStarCircFallBlurWoltSergKindXVIIWaltDinoXVIIELEGIsaaAgatPALIPrinGeor
MoyzDaneSzepLaloKazuSelaSelaRennEnzoCircvesaHeroELEGCrazInteKastZoneKinoGlamZoneCircZoneZone
ArtsZonediamZoneZoneXVIISingZoneZoneAlphZoneZoneZoneGoreZoneZoneMPEGZoneZoneLiveJackZoneZone
ZoneMadeOMEGPionMartWindIndeRohiButtMiniBookSauvGlamHaveOlmeECSBLawrAdriPhilSTARChoeWintEthn
FrelSampCreaBlanBlanElecTuttWindCompWindCHARBoscChouPumaTrioWindJeweAnasStraFranAgatJameUniv
LoveNickXVIIJeanArthProkFyodSinfAcadVIIIThomAICPJohnBleeLovePlayHugoBaroRichGoldStevStabSusa
SincReutXVIILangJeweStepHandFunnConrLoneCharFoleVolkKornPaulWearSonyJameHarrViviArchPionPion
PionbareAlleJeweMonsXVIIHappGillDarrNickMacHKareLeartuchkasScotRotr
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWysłany: Wto Kwi 05, 2022 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтhttp://palatinebones.ruсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Powrót do góry
nika616

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2022 08:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej,
ja mam bardzo fajną propozycję wycieczki w Góry Stołowe. Naprawdę masa fajnych szlaków o różnych poziomach trudności. Na pewno zarówno dzieciom jak i Wam będzie się bardzo podobało Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Kwi 21, 2022 08:37    Temat postu:

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Banany są dobre!;D Strona Główna -> Co kto lubi. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: