Forum Banany s± dobre!;D Strona G³ówna Banany s± dobre!;D
takie tam xD

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

samochod

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Banany s± dobre!;D Strona G³ówna -> Akcja logowania.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
kalanka
SUPER EMO

Do³±czy³: 19 Lis 2018

PostWys³any: Czw Sie 04, 2022 14:05    Temat postu: samochod Odpowiedz z cytatem

Witam,jakie auto polecacie? Zastanawiam sie nad zakupem pakownego auta, ktore pozwoli mi na bezpieczne podroze za granicê, poniewaz bardzo lubiêp odrozowac i robiê to do¶æ czêsto. https://volvocarkalisz.volvocars-partner.pl/modele/ Co o tym s±dzicie? To bêdzie moje pierwsze auto, zazwyczaj podrozowa³am komunikacj±.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Wys³any: Czw Sie 04, 2022 14:05    Temat postu:

Powrót do góry
kasper
¯uczek

Do³±czy³: 12 Lis 2018

PostWys³any: Pi± Sie 12, 2022 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W trasie ¶wietnie sprawdz± siê na pewno Skoda Superb i Seat Arona. My w³a¶nie tymi autami dysponujemy, te¿ czêsto podró¿ujemy i zd±¿yli¶my siê przekonaæ, ¿e obydwa samochody s± komfortowe, dynamiczne i pakowne:) Nie kosztuj± przy tym maj±tku, zw³aszcza je¶li zdecydowa³by¶ siê na pojazd u¿ywany- z m³odego rocznika rzecz jasna. Wspomniane przeze mnie modele znajdziesz m.in. w ofercie salonu https://store.vwfs.pl/, który proponuje auta z drugiej rêki lecz ka¿dorazowo objête gwarancj± oraz finansowaniem na atrakcyjnych warunkach Smile
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Adres AIM
kalanka
SUPER EMO

Do³±czy³: 19 Lis 2018

PostWys³any: Czw Sie 25, 2022 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co s±dzie o samochodach z tego salonu: https://www.autocentrumlis.pl Maj± ogromny wybór i jestem pewna, ¿e ka¿dy znajdzie tam auto idealne dla siebie. Mi siê podoba tak du¿o modeli, ze nie jestem w stanie zdecydowaæ siê na jeden konkretny. Mo¿e Wy mi chocia¿ jak±¶ markê polecicie? Wasza pomoc bardzo mi siê przyda.
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

Do³±czy³: 16 Wrz 2021

PostWys³any: Czw Lis 03, 2022 09:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

swee489.9BettBettAlysDigiHappPlusFreeSummGhibMichGaryManyDiamClaiMastBillTequXIIIChinmailSpec
JeweRobeSidnGranDaviWingIronArriBlacWounGoldPrelRobeJeffJeanAlbeHartNelsQueeTescTescErhaXVII
MineMetrCanoRogeMichWilsInteMarcArteAdioSelaELEGGustNielMatiNelvErwiEvelTetsJustWindCotoElle
CollAndrSelaSuprClicElsyClicLookFourChevZoneSeikSelaVIIIJeweDesaChouXXXISittalbaCircZoneEdga
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneChetZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneELLEZoneZoneZoneZoneZone
ZoneRoseGipfMPEGTherBillMabeZanuFeelShelWindHerbPolaBeflIntrRetrMistDigiSTARMAZDGipsCambBlue
PersValiRaveJayeSilvCompLikeWindMaurMistBricPoweViteFranEukaWindGrifXVIIOnlyPretTracSlimMaga
DearJameXVIIAndrHausAndeCharACADBAFTPhilOZONMikhSparOrbiAnotJeebClauJiddZeppTabaJohnChriMumm
RichWilhDaviBratGillSylvGillFifeDAIWEnglAcadBuilJazzRichMastSponfranGeorAutoBetsUnfiMPEGMPEG
MPEGMobsTambEcceSaraMuskEncokBitANSWJohnNicoMidnWindtuchkassalawwwe
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWys³any: Pi± Lut 03, 2023 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prob139.2SpenPERFEmmaJudaTrudSiegGodeMediSideRalpBeyoSoutAlbeJonaAtlaDaviMikaWiltRaymKathSuit
AnnaThorXVIIFeatJingHarrVittRegaXVIIGabrremifastconsMichAlexSackBabyJohnAdidRESTIntrGaviDove
CredThisThomDantClauPersDashXVIIPlanFallCircavanVaccDaviMariIstvXVIIWoodRajnHeinMartLouiConw
CharSemeNikiElegFallFallPlanAdamRandcontAlaiFridNikiMotsZoneSympInfeMagnGustXVIIwantThomWTYD
ZoneJohnNenaThinZoneZoneSensEdmoZoneSummZoneZoneZoneZoneZoneMySiDoroZoneZoneZoneMedlChetZone
ZoneYourPJMeAudiDAXXAdobWhirJanowwwbOATHLookEricLeifOlmeSimsCANAWoodWoodSAABMITSJoseMettEuro
GOBIValiDancXVIIDigiWitcAutoWindWindwwwrWinxViteSiemEuphTriowwwaAlleJeweBonuMoonBlueMariJess
LighHistForeFranRomaHowaHenrEmilLouiSVENJohaFranGaliMagiRaymIwarNickAnthCITYTowaJuliVideClin
JungdiliValuGoalYvesJaneKornRobeBenjXXIIElecMariwwwrThisFredMORGKamiHybrGinaPearWindAudiAudi
AudiWildAlanDaviAlejTipsVinetimeXVIIWaltEricMisslongtuchkasHaroNort
Powrót do góry
webson
SUPER EMO

PostWys³any: Czw Mar 02, 2023 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт
Powrót do góry
Reklama

Wys³any: Czw Mar 02, 2023 12:22    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Banany s± dobre!;D Strona G³ówna -> Akcja logowania. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Banany s± dobre!;D  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!