Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
trisska Punk Żulek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2022 16:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kalanka SUPER EMO
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zofia27 SUPER EMO
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2022 20:01 Temat postu: |
|
|
Czy macie oprogramowanie do faktur w firmie? Zastanawiam się nad wdrożeniem czegoś takiego, bo słyszałam, że to sporo ułatwia pracę i przyśpiesza proces fakturowania, a także pozwala utrzymać porządek w dokumentach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pegi Żuczek
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2022 20:52 Temat postu: |
|
|
Warto na pewno zadbać o swoich pracowników. Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie tutaj https://takeafruit.pl/ . Można tam bowiem zamówić świeże owoce i warzywa dla swoich pracowników. Myślę, że warto się tam rozejrzeć, poczytać i wybrać najlepsze rozwiązanie z możliwych. Dzięki temu można zadbać o komfort oraz zdrowie pracowników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kriksi
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2022 13:38 Temat postu: |
|
|
bardzo ciekawe propozycje i watek, dzięki za rady
|
 |
kalanka SUPER EMO
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2022 19:37 Temat postu: |
|
|
Oferujecie swoim pracownikom benefity? Mam na myśli na przykład pakiety medyczne. Duże firmy posiadające osobowość prawną mogą zaliczyć takie pakiety do kosztów podatkowych. Okazuje się, że organy podatkowe uznają te wydatki, o czym możecie poczytać na https://mediccentre.pl/artykul/czy-prywatne-pakiety-medyczne-mozna-wliczac-w-koszty-firmy . Niestety mniejsi przedsiębiorcy nie maja takiej możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alabastr1 Punk Żulek
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2022 15:09 Temat postu: |
|
|
Zastanawiacie się w jaki sposób możecie sprawdzić informacje na temat firmy. Dużym ułatwieniem w tym aspekcie stają się wyszukiwarki. Polecam Wam wyszukiwarka ceidg , zapoznajcie się z ofertą dostępną na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lakya
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2022 21:58 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto znać taką firmę |
|
Powrót do góry |
|
 |
benka Żuczek
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2022 12:39 Temat postu: |
|
|
Zawsze sporo zachodu sprawia własna firma i dobrze jeśli korzysta się z takich rozwiązań jak Data Center bo to zdecydowanie poprawia bezpieczeństwo firmowych danych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
strzalka_12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kalanka SUPER EMO
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2022 01:34 Temat postu: |
|
|
Hej, ostatnio bardzo popularna staje się taka metoda https://hrk.pl/pl/dla-klienta/ocena-i-rozwoj/outplacement . Polega ona na tym, by ograniczyć do minimum negatywne skutki zwolnień dla organizacji i zmaksymalizować korzyści odnoszone z programu dla pracowników. Myślę, że jest to bardzo dobra opcja dla tych, którzy posiadają firmy. Warto poczytać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malkontentis Biedronek
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2022 09:48 Temat postu: |
|
|
Przejęcie restauracji w Warszawie moim zdaniem nie jest trudna, wystarczy znaleźć odpowiednią firmę, która wam w tym pomoże. moim zdaniem warto zajrzeć w wolnym czasie do oferty firmy, którą znajdziecie pod tym linkiem: wynajmerestauracje.pl. Moim zdaniem warto zajrzeć do ich oferty, a na pewno znajdziecie coś ciekawego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bunny88 Żuczek
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2022 16:24 Temat postu: |
|
|
A kto z was prowadzi sklep modowy? Bo ja powoli do tego się przymierzam, ale mam kilka jeszcze pytań. A chociażby interesuje mnie, która hurtownia odzieży online będzie tutaj najlepszym miejsce na zakup towaru? Może polecicie mi coś sprawdzonego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Great
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kalanka SUPER EMO
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2022 20:25 Temat postu: |
|
|
Witam,niestety jakiś czas temu z przyczyn niezaleznych ode mnie zostałam bez pracy. Co uważacie na tema poszukiwań przez agencję pracy? Będę bardzo wdzięczna za wasze sugestie i podpowiedzi. https://antal.pl/dla-kandydata/oferty/najnowsze/warminsko-mazurskie Co uważacie na ten temat? Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2022 20:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |